Calorifere aluminiu Calorifer aluminiu Faral Tropical Element 2000 Calorifer aluminiu Faral Tropical Element 2000
Calorifer aluminiu Faral Tropical Element 2000
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Calorifere aluminiu Calorifere aluminiu Calorifere Bimetal Calorifere Bimetal Calorifere de baie Calorifere de baie Robineti si accesorii pentru radiatoare Robineti si accesorii pentru radiatoare Calorifere de otel Calorifere de otel Calorifere otel cu ventil Calorifere otel cu ventil Pompe de circulatie Pompe de circulatie NOU Lichidari de stoc NOU Lichidari de stoc Tevi si fittinguri Tevi si fittinguri Apometre de apa Apometre de apa Asa cum sunt Asa cum sunt

Calorifer aluminiu Faral Tropical Element 2000

Producator:   Faral
Cod produs:   Tropical2000
Pret: 31379 lei cu TVA / Element
Comanda telefonic: 0742.255.391
 
Tip calorifer aluminiu Calorifer vertical
Adancime element 100 mm
Inaltime intreaxe 2000 mm

PRETUL AFISAT ESTE PENTRU UN ELEMENT.

 

Alege caloriferul de aluminiu vertical Tropical+

Tropical+ este un calorifer de aluminiu revolutionar al producatorului italian de calorifere de aluminiu Faral. Putem sa iti livram caloriferele verticale din aluminiu asamblate, serviciu ce este gratuit, in baterii de la 2 pana la 12 elementi. Daca nu esti in zona noastra de livrare, le vom ambala cu grija pentru a ajunge la tine in siguranta. Te bucuri de o garantie de 15 ani pentru caloriferele inalte de aluminiu Tropical+, garantie ce poate sa fie oferita datorita supravegherii atente a etapelor de productie, ce se desfasoara in conformitate cu standardul european EN 442, si atent supravegheate de catre cele mai importante institutii de certificare din UE. Daca nu te-ai convins inca, mai jos enumeram datele tehnice ale radiatorului vertical din aluminiu Tropical+:

 

Specificatii tehnice

Inaltime totala

2060 mm

Inaltime intre axe

2000 mm

Latime element

80 mm

Adancime element

100 mm

Continut de apa

0.70 l/elem

Diametru niplu

1"

Putere termica 90/70-20gr.C

407 W

Putere termica 80/60-20gr.C

338 W

Presiune maxima utilizare

6 bar

Presiune maxima proba

9 bar

Descriere produs

 

Caloriferul aluminiu Tropical+ este unul, daca nu chiar cel mai bun calorifer din gama caloriferelor verticale din aluminiu.

 

Producatorul de calorifere din aluminiu Faral, cu o experienta de mai bine de 50 de ani, iti pune la dispozitie un radiator aluminiu modern, performant, gata sa iti incalzeasca intregul camin.

 

Caloriferul aluminiu Tropical+ este un calorifer aluminiu vertical, cu inaltimi de la 1000mm pana la 2000mm, cu o adancime de 100mm, ce il face unul din caloriferele verticale din aluminiu cele mai performante de pe piata.

 

Faral este una din cele mai bune marci de calorifere de aluminiu, cu o experienta indelungata in domeniu, produsele sale sunt in topul caloriferelor din aluminiu. Caloriferul aluminiu 2000mm Tropical+ are o emisie termica ridicata de 338 W/elem la un DT50, fata de concurenta, caloriferul de aluminiu Global Oscar/Oscar Tondo 2000mm are doar 321W/elem la un DT50, caloriferul de aluminiu Fondital Maior S/90 Aletereum 2000 doar 324W/elem la un DT50, iar caloriferul de aluminiu Garda Dual 80 Aleternum doar 310 W/elem la un DT50.

 

Caloriferul aluminiu Tropical+ se poate alimenta si si in sistem jos-jos, cu ajutorul unui “deviator de flux”, un dop de plastic, pus la dispozitia ta gratuit de catre producator. Acest dop are rolul de a opri apa din a circula direct in cazul racordarii jos-jos a caloriferelor de aluminiu verticale, si de a devia apa, astfel incat sa circule prin intregul calorifer de aluminiu.

 

In concluzie daca te gandesti ce calorifere sa cumperi, calorifere verticale alumniu vs otel, caloriferele verticale din aluminiu prezinta avantajul design-ului modern, a greutatii reduse, precum si a performantelor termice ridicate.

 

Acest produs face parte din categoria: Calorifere aluminiu

Produse complementare
Alte produse din categorie
Discount 4%
Promotii
214.61 lei
205.00 lei
Discount 4%
Promotii
267.35 lei
255.00 lei
Articole recomandate
Caloriferele de aluminiu sunt alegerea perfecta pentru incalzirea caminului tau.     Poti sa iti instalezi caloriferele de aluminiu atat la casa, cat si la apartament, poti avea instalatie cu centrala proprie sau instalatie centralizata, ele se potrivesc perfect. Trebuie sa stii ca la noi iti vei gasi caloriferele de aluminiu de care ai nevoie, la noi poti alege sintr-o gama variata de modele si de inaltimi. De exemplu poti sa alegi in living un calorifer cu inaltimea de doar 200mm, deoarece ai geamuri mari si ai nevoie de lumina, iar in dormitoare sa alegi un calorifer cu inaltime de 2000mm, deoarece doresti sa iti optimizezi spatiul.   Trebuie sa stii insa ca nu toate caloriferele de aluminiu sunt la fel, insa prin ce le poti deosebi?
Cand alegi un calorifer de aluminiu Faral, alegi mai bine de 50 de ani de experienta in domeniul producerii caloriferelor de aluminiu.Modelul Tropical a fost primul calorifer de aluminiu turnat in lume, si astazi este in topul caloriferelor de aluminiu.Faral este una, daca nu cea mai buna marca de calorifere de aluminiu, alaturi de caloriferele de aluminiu Fondital si caloriferele de aluminiu Global.  
Caloriferul de aluminiu inalt este o solutie eleganta pentru incalzirea spatiului de locuit. Caloriferele verticale din aluminiu sunt realizate din elementi, ce se sambleaza intre ei pentru realizarea unui calorifer aluminiu vertical. Sunt o serie de producatori de calorifere de aluminiu, insa cei mai cunoscuti sunt cei din Italia, recunoscuti ca si cei care produc cele mai bune calorifere de aluminiu. Dintre acestia, Faral, este un producator cu experienta, ca are in gama sa de produse si calorifere de aluminiu inalte.   Modelul Tropical+ este unul din aceste modele, un model provocator, ce iti va completa zen-ul locuitei tale.
In perioada 20.03.2023 - 01.10.2023, in limita stocului disponibil, modelul Rubono h1800 este disponibil la un pret PROMOTIONAL.
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!