Calorifere Bimetal Calorifer Bimetal RS6 600mm 176W Calorifer Bimetal RS6 600mm 176W
Calorifer Bimetal RS6 600mm 176W
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Calorifere aluminiu Calorifere aluminiu Calorifere Bimetal Calorifere Bimetal Calorifere de otel Calorifere de otel Calorifere de baie Calorifere de baie Calorifere otel cu ventil Calorifere otel cu ventil Centrale termice/Accesorii Centrale termice/Accesorii Pompe de circulatie Pompe de circulatie Boilere Boilere NOU Lichidari de stoc NOU Lichidari de stoc Tevi si fittinguri Tevi si fittinguri Apometre de apa Apometre de apa Robineti si accesorii pentru radiatoare Robineti si accesorii pentru radiatoare

Calorifer Bimetal RS6 600mm 176W

Producator:   Sira Radiatori
Cod produs:   RS6
Pret: 10650 lei cu TVA / Bucata
Comanda telefonic: 0742.255.391
 
Adancime element 95 mm
Inaltime intreaxe 600 mm

Elementul BIMETAL RS, brevetat de catre SIRA GROUP, combina avantajele materiilor prime din care este realiazat, si anume OTELUL (din care este realizat interiorul) ce este durabil si rezistent la coroziune intr-un circuit inchis si ALUMINIUL (din care este realizat exteriorul) ce este usor, rezistent la agentii externi si superior ca emisie termica.


Caracteristici tehnice Element Bimetal RS6:

Adancime: 87-95 mm
Inaltime totala: 672 mm
Inaltime intre axe: 600 mm
Latime element: 80 mm
Dimensiune niplu: 1"
Continut apa: 0.216 l/elem
Greutate: 2.18 kg
Emisie Termica 90/70-20gr.C: 176 W
Emisie Termica 80/60-20gr.C: 138 W
Garantie 20 ANI

Descriere produs

Caloriferul BIMETAL RS permite optimizarea si reducerea consumului de energie prin continutul redus de apa si a unei eficiente ridicate - RS fiind elementul ce ajunge la temperatura maxima de functionare mai repede decat orice alt radiator din aluminiu.
Caloriferul BIMETAL RS este ideal pentru instalatiile cu temperatura joasa, cum ar fi centralele in condensatie, pompele de caldura etc
Caloriferul BIMETAL este disponibil in orice varianta de la 4 la 25 de elementi.

Download
Produse complementare
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Transportul este asigurat gratuit pentru comenzile mai mari de 700 lei, pentru Bucuresti, Ilfov si localitatile limitrofe. Transportul se realizeaza cu flota proprie InstalDepot sau prin intermediul unei firme de curierat. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0742.255.391.
BIMETAL - TRADITIE SI EXPERIENTA DIN 1958Radiatorul BIMETAL, a luat nastere in anul 1958, in BOLOGNA, Italia. Radiatorul BIMETAL, tehnologie patentata, combina avantajele "Inimii"de otel si ale "corpului" din aluminiu.Procesul de fabricatie este unul complex, si implica procedeul de turnare sub presiune a aluminiului. Tevile dintr-ul aliaj special de otel, sunt amplasate in matrita inaintea procesului de turnare.Elementul turnat este apoi finisat, probat, vopsit in camp electrostatic, asamblat, ambalat si livrat catre clienti.Toate etapele procesului de fabricatie sunt atent controlate si verificate, astfel incat produsul final, beneficiaza de o garantie de 20 ANI, cea mai mare de pe piata corpurilor de incalzire.
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!