Calorifere aluminiu Element radiator aluminiu Grande Forte 600 mm Element radiator aluminiu Grande Forte 600 mm
Element radiator aluminiu Grande Forte 600 mm
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Calorifere aluminiu Calorifere aluminiu Calorifere Bimetal Calorifere Bimetal Calorifere de otel Calorifere de otel Calorifere de baie Calorifere de baie Calorifere otel cu ventil Calorifere otel cu ventil Centrale termice/Accesorii Centrale termice/Accesorii Pompe de circulatie Pompe de circulatie Boilere Boilere NOU Lichidari de stoc NOU Lichidari de stoc Tevi si fittinguri Tevi si fittinguri Apometre de apa Apometre de apa Robineti si accesorii pentru radiatoare Robineti si accesorii pentru radiatoare

Element radiator aluminiu Grande Forte 600 mm

Discount 12%
Promotii
Producator:   OEM
Cod produs:   GF600
Pret vechi: 4700 lei cu TVA
Pret: 4100 lei cu TVA
Comanda telefonic: 0742.255.391
 
Tip calorifer aluminiu Calorifer standard
Adancime element 95 mm
Inaltime intreaxe 600 mm

Element radiator aluminiu Grande Forte 600 mm, 179 W

Elementul de radiator este realizat prin turnare sub presiune a unui aliaj de aluminiu.
Pre-tratarea si vopsirea de tip anaforeza realizeaza o protectie totala a pieselor si garanteaza obtinerea de produse cu o lunga durata de viata.

 

CALORIFERELE SE LIVREAZA IN BATERII STANDARD DE 10 ELEMENTI

PRET VALABIL IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL

Descriere produs

Avantaje:

» Greutate redusa;
» Design modern;
» Continut redus de apa;
» Putere termica si conductivitate ridicata;
» Rezistenta sporita la coroziune;
» Protectie sporita impotriva zgarieturilor (vopsea DuoFarbe);
» Flexibilitate la montaj;
» Garantie 10 ani

Date tehnice:

Inaltimea totala - 679mm

Distanta intre axe  - 600mm

Adancime - 97mm

Latime - 80mm

Continut apa - 0,51l

Putere termica dt60 - 179 W

 
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Caloriferele de aluminiu sunt alegerea perfecta pentru incalzirea caminului tau.     Poti sa iti instalezi caloriferele de aluminiu atat la casa, cat si la apartament, poti avea instalatie cu centrala proprie sau instalatie centralizata, ele se potrivesc perfect. Trebuie sa stii ca la noi iti vei gasi caloriferele de aluminiu de care ai nevoie, la noi poti alege sintr-o gama variata de modele si de inaltimi. De exemplu poti sa alegi in living un calorifer cu inaltimea de doar 200mm, deoarece ai geamuri mari si ai nevoie de lumina, iar in dormitoare sa alegi un calorifer cu inaltime de 2000mm, deoarece doresti sa iti optimizezi spatiul.   Trebuie sa stii insa ca nu toate caloriferele de aluminiu sunt la fel, insa prin ce le poti deosebi?
Cand alegi un calorifer de aluminiu Faral, alegi mai bine de 50 de ani de experienta in domeniul producerii caloriferelor de aluminiu.Modelul Tropical a fost primul calorifer de aluminiu turnat in lume, si astazi este in topul caloriferelor de aluminiu.Faral este una, daca nu cea mai buna marca de calorifere de aluminiu, alaturi de caloriferele de aluminiu Fondital si caloriferele de aluminiu Global.  
Caloriferul de aluminiu inalt este o solutie eleganta pentru incalzirea spatiului de locuit. Caloriferele verticale din aluminiu sunt realizate din elementi, ce se sambleaza intre ei pentru realizarea unui calorifer aluminiu vertical. Sunt o serie de producatori de calorifere de aluminiu, insa cei mai cunoscuti sunt cei din Italia, recunoscuti ca si cei care produc cele mai bune calorifere de aluminiu. Dintre acestia, Faral, este un producator cu experienta, ca are in gama sa de produse si calorifere de aluminiu inalte.   Modelul Tropical+ este unul din aceste modele, un model provocator, ce iti va completa zen-ul locuitei tale.
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!