Calorifere aluminiu Element calorifer aluminiu Faral Condor 1000 Element calorifer aluminiu Faral Condor 1000
Element calorifer aluminiu Faral Condor 1000
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Calorifere aluminiu Calorifere aluminiu Calorifere Bimetal Calorifere Bimetal Calorifere de baie Calorifere de baie Robineti si accesorii pentru radiatoare Robineti si accesorii pentru radiatoare Calorifere de otel Calorifere de otel Calorifere otel cu ventil Calorifere otel cu ventil Pompe de circulatie Pompe de circulatie NOU Lichidari de stoc NOU Lichidari de stoc Tevi si fittinguri Tevi si fittinguri Apometre de apa Apometre de apa Asa cum sunt Asa cum sunt

Element calorifer aluminiu Faral Condor 1000

Discount 4%
Promotii
Producator:   Faral
Cod produs:   Condor1000
Pret vechi: 21461 lei cu TVA / Element
Pret: 20500 lei cu TVA / Element
Comanda telefonic: 0742.255.391
 
Tip calorifer aluminiu Calorifer vertical
Adancime element 80 mm
Inaltime intreaxe 1000 mm

Alege caloriferul de aluminiu vertical Condor 1000

Condor 1000 este un calorifer de aluminiu cu design modern si performante termice ridicate al producatorului italian de calorifere de aluminiu Faral. Putem sa iti livram caloriferele verticale din aluminiu asamblate, serviciu ce este gratuit, in baterii de la 2 pana la 12 elementi. Daca nu esti in zona noastra de livrare, le vom ambala cu grija pentru a ajunge la tine in siguranta. Te bucuri de o garantie de 15 ani pentru caloriferele  de aluminiu inalte Condor 1000, garantie ce poate sa fie oferita datorita supravegherii atente a etapelor de productie, ce se desfasoara in conformitate cu standardul european EN 442, si atent supravegheate de catre cele mai importante institutii de certificare din UE. Daca nu te-ai convins inca, mai jos enumeram datele tehnice ale radiatorului vertical din aluminiu Condor 1000:

Specificatii tehnice

Inaltime totala

1042 mm

Inaltime intre axe

1000 mm

Latime element

80 mm

Adancime element

80 mm

Continut de apa

0.43 l/elem

Diametru niplu

1"

Putere termica 90/70-20gr.C

228 W

Putere termica 80/60-20gr.C

174 W

Presiune maxima utilizare

6 bar

Presiune maxima proba

9 bar

Descriere produs


 

 

Acest produs face parte din categoria: Calorifere aluminiu

Produse complementare
Alte produse din categorie
Discount 4%
Promotii
267.35 lei
255.00 lei
Discount 2%
Promotii
283.26 lei
275.00 lei
Articole recomandate
Caloriferele de aluminiu sunt alegerea perfecta pentru incalzirea caminului tau.     Poti sa iti instalezi caloriferele de aluminiu atat la casa, cat si la apartament, poti avea instalatie cu centrala proprie sau instalatie centralizata, ele se potrivesc perfect. Trebuie sa stii ca la noi iti vei gasi caloriferele de aluminiu de care ai nevoie, la noi poti alege sintr-o gama variata de modele si de inaltimi. De exemplu poti sa alegi in living un calorifer cu inaltimea de doar 200mm, deoarece ai geamuri mari si ai nevoie de lumina, iar in dormitoare sa alegi un calorifer cu inaltime de 2000mm, deoarece doresti sa iti optimizezi spatiul.   Trebuie sa stii insa ca nu toate caloriferele de aluminiu sunt la fel, insa prin ce le poti deosebi?
Cand alegi un calorifer de aluminiu Faral, alegi mai bine de 50 de ani de experienta in domeniul producerii caloriferelor de aluminiu.Modelul Tropical a fost primul calorifer de aluminiu turnat in lume, si astazi este in topul caloriferelor de aluminiu.Faral este una, daca nu cea mai buna marca de calorifere de aluminiu, alaturi de caloriferele de aluminiu Fondital si caloriferele de aluminiu Global.  
Caloriferul de aluminiu inalt este o solutie eleganta pentru incalzirea spatiului de locuit. Caloriferele verticale din aluminiu sunt realizate din elementi, ce se sambleaza intre ei pentru realizarea unui calorifer aluminiu vertical. Sunt o serie de producatori de calorifere de aluminiu, insa cei mai cunoscuti sunt cei din Italia, recunoscuti ca si cei care produc cele mai bune calorifere de aluminiu. Dintre acestia, Faral, este un producator cu experienta, ca are in gama sa de produse si calorifere de aluminiu inalte.   Modelul Tropical+ este unul din aceste modele, un model provocator, ce iti va completa zen-ul locuitei tale.
In perioada 20.03.2023 - 01.10.2023, in limita stocului disponibil, modelul Rubono h1800 este disponibil la un pret PROMOTIONAL.
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!