Calorifere aluminiu Element calorifer inalt aluminiu Mercurio 1800 Element calorifer inalt aluminiu Mercurio 1800
Element calorifer inalt aluminiu Mercurio 1800
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Calorifere aluminiu Calorifere aluminiu Calorifere Bimetal Calorifere Bimetal Calorifere de otel Calorifere de otel Calorifere de baie Calorifere de baie Calorifere otel cu ventil Calorifere otel cu ventil Pompe de circulatie Pompe de circulatie NOU Lichidari de stoc NOU Lichidari de stoc Tevi si fittinguri Tevi si fittinguri Apometre de apa Apometre de apa Robineti si accesorii pentru radiatoare Robineti si accesorii pentru radiatoare Asa cum sunt Asa cum sunt

Element calorifer inalt aluminiu Mercurio 1800

Discount 17%
Promotii
Producator:   OEM
Cod produs:   Mercurio1800
Pret vechi: 28000 lei cu TVA / Element
Pret: 23000 lei cu TVA / Element
Comanda telefonic: 0742.255.391
 
Tip calorifer aluminiu Calorifer vertical
Adancime element 80 mm
Inaltime intreaxe 1800 mm

Calorifer din aluminiu Mercurio 1800


Caloriferul din aluminiu Mercurio este produs prin extrudare, conform standardului EN442.
Caloriferele se pot livra in baterie de la 2 la 14 de elementi, conform cererii clientului. Standard radiatoarele se livreaza in baterie de 5 elementi.
Garantia elementului este de 10 ANI de la data cumpararii, in conformitate cu respectarea conditiilor de instalare, folosire si intretinere.

Caracteristici tehnice


-Inaltime totala: 1844 mm
-Inaltime intreaxe: 1800 mm
-Latime element: 80 mm
-Adancime element: 80 mm
-Continut de apa: 0.87 l/elem
-Diametru niplu: 1"
-Putere termica 90/70-20gr.C: 362 W
-Putere termica 80/60-20gr.C: 287 W
-Presiune maxima utilizare: 6 bar
-Presiune maxima proba: 9 bar

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Caloriferele de aluminiu sunt alegerea perfecta pentru incalzirea caminului tau.     Poti sa iti instalezi caloriferele de aluminiu atat la casa, cat si la apartament, poti avea instalatie cu centrala proprie sau instalatie centralizata, ele se potrivesc perfect. Trebuie sa stii ca la noi iti vei gasi caloriferele de aluminiu de care ai nevoie, la noi poti alege sintr-o gama variata de modele si de inaltimi. De exemplu poti sa alegi in living un calorifer cu inaltimea de doar 200mm, deoarece ai geamuri mari si ai nevoie de lumina, iar in dormitoare sa alegi un calorifer cu inaltime de 2000mm, deoarece doresti sa iti optimizezi spatiul.   Trebuie sa stii insa ca nu toate caloriferele de aluminiu sunt la fel, insa prin ce le poti deosebi?
Cand alegi un calorifer de aluminiu Faral, alegi mai bine de 50 de ani de experienta in domeniul producerii caloriferelor de aluminiu.Modelul Tropical a fost primul calorifer de aluminiu turnat in lume, si astazi este in topul caloriferelor de aluminiu.Faral este una, daca nu cea mai buna marca de calorifere de aluminiu, alaturi de caloriferele de aluminiu Fondital si caloriferele de aluminiu Global.  
Caloriferul de aluminiu inalt este o solutie eleganta pentru incalzirea spatiului de locuit. Caloriferele verticale din aluminiu sunt realizate din elementi, ce se sambleaza intre ei pentru realizarea unui calorifer aluminiu vertical. Sunt o serie de producatori de calorifere de aluminiu, insa cei mai cunoscuti sunt cei din Italia, recunoscuti ca si cei care produc cele mai bune calorifere de aluminiu. Dintre acestia, Faral, este un producator cu experienta, ca are in gama sa de produse si calorifere de aluminiu inalte.   Modelul Tropical+ este unul din aceste modele, un model provocator, ce iti va completa zen-ul locuitei tale.
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!